Auto bandenwissel Reusel

Voor een complete bandenwissel inclusief balanceren kunt u terecht bij VETOS Van Gorp Auto's

Al onze autobanden zijn scherp geprijsd! Tevens bieden wij de optie voor opslag van winterbanden en zomerbanden.

Wanneer het is tijd voor de bandenwissel?

Wij raden u aan om uw banden in maart/april en november te wisselen. Wij hanteren normaal gesproken 1 november tot en met 31 maart als het ‘winterbandenseizoen’.

Waarom de auto bandenwissel in Reusel?

Auto bandenwissel Reusel. In Nederland rijden verreweg de meeste automobilisten het hele jaar op zomerbanden. Echter is dit in de winter niet de juiste band. VETOS Merkspecialist Van Gorp Auto’s Reusel beschikt over alle bandensoorten en kan u voorzien van het juiste advies.

Winter bandenwissel Reusel

Bij aanhoudende temperaturen beneden de 7 graden adviseren wij, Van Gorp Auto’s winterbanden. Door de dikkere rubberlaag is uw band beter bestand tegen kou en heeft u meer grip en zekerheid op de weg. Kom langs in onze werkplaats in Reusel. Wij helpen u graag!

Zomerbanden

Wanneer het buiten warmer is dan 7 graden dan raden wij, Van Gorp Auto’s Reusel zomerbanden aan. Door het soort profiel is uw remweg, met warmer weer, korter.
Wist u dat een zomerband minder slijt dan alle andere bandensoorten? Tevens zorgt het rubber dat u comfortabel kunt rijden. Bovendien maakt een zomerband aanzienlijk minder geluid dan een winterband.

Banden merken

Van Gorp Auto’s biedt u banden aan van merken als Apollo, Bridgestone, Continental, Dunlop, Firestone, Michelin, Good Year, Pirelli, Vredestein, Maxxis, Kleber, Fulda en Sava. Zo ziet u, in Reusel bent u bij Van Gorp Auto’s op de juiste plek!

Van Gorp Auto’s is VETOS Merkspecialist in Toyota en verzorgt graag de auto bandenwissel voor uw auto in Reusel.

Maak nu een afspraak!

VETOS hart voor uw auto

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0497-642063 info@vangorpautos.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 0497-642063

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×